Для багатоквартирних будинків Полтави проблеми з підключенням до мережі Інтернет майже не інснує. Присутні багато провайдерів, які конкурують між собою. Тому є вибір, як за ціною так і за якістю.
Інше питання, якщо потрібно підключити до інтернету приватний будинок, особливо в районах віддалених від центру, наприклад Лісок чи Розсошенці.

Можна скористатись послугами мобільних оперетарів, які зараз почали пропонувати 3G Інтернет. Але співвідношення покриття/ціна/якість, нажаль ще досить не збалансовані.
Інший варіант підключитись за допомогою телефонних ліній, є ряд бюджетних тарифів, хоча швидкість буде обмежена технічними можливостями.

Також ряд провайдерів пропонують підключення за бездротовими технологіями, зокрема Wi-Fi. У цьому випадку, слід звертати увагу на покриття, гарантовану швидкість та ціни.

Якщо ви необмежені у фінансовому відношенні та хочете бути автономним, можна звернути увагу на супутниковий інтернет. Хоча ціни будуть захмарні — висока вартість обладнання і щомісячні тарифи. Крім того, бюджетна супутникова антена чутливо реагуватиме на погоду, тому про інтернет на час негоди можна забути взагалі.

Не так давно, в приватному секторі Полтави з’явилася можливість підключатися до швидкісного оптичного інтеренту від інтернет-провайдера DisNet. Оптоволокно в будинок —  технологія, яка забезпечує можливість надання абонентам широкосмугового доступу до мережі Інтернет на швидкості до 100 Мбіт / с з прокладанням оптичного волокна безпосередньо в квартиру або будинок абонента. Дана технологія дозволяє підключити доступ до мережі Інтернет, а також без обмежень використовувати всі сучасні мультимедійні послуги по одному кабелю.

Інтернет в приватний будинок Полтава провайдер DisNet

Хороше співідношення ціна/якість інтернету. Звичайно, певну суму доведеться витратити на підключення. Тут можна перевірити чи можна підключити приватний будинок до мережі Інтернет: disnet.com.ua/karta-pokrytiya
Або зателефонувати: 
  (050) 406-0633